Jogi vraagt aandacht voor sluitingstijden bedrijven
31 Jan 2023, 07:42
foto
Assembleelid Mahinder Jogi


Assembleelid Mahinder Jogi (VHP) heeft de aandacht van de regering gevraagd voor de vervroegde sluitingstijden van bedrijven. Dit is volgens hem bepaald door districtscommissarissen, zonder overleg met de leiding van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

Jogi zei gisteren in De Nationale Assemblee dat ondernemers heel veel schade hebben geleden in de covid-periode. Het land is nog steeds in een crisis. Het Assembleelid begrijpt dat er ordening moet komen, omdat mensen nog tot laat hangen bij winkels. Met dit besluit worden ondernemers gedupeerd. In het parlement wordt juist een wet behandeld om toerisme te stimuleren en dan komt er zo een maatregel.

Assembleevoorzitter Marinus Bee zei helemaal eens te zijn met Jogi. In de wereld is er juist een trend om een 24 uurs economie te hebben en hier in Suriname worden ondernemers beperkt. Criminaliteit moet op een andere manier aangepakt worden, waarbij ondernemers ook moeten investeren. Hij vraagt ook de aandacht van de regering voor het besluit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May