Na 3 jaar weer Bouw-, woon- en huishoudbeurs
16 Jan 2023, 16:45
foto
Na een gedwongen stop van drie jaar door de Covid pandemie wordt de Bouw-, woon- en huishoudbeurs weer gehouden.


De Stichting Welzorg Suriname zal na een onderbreking van drie jaar door de Covid pandemie, weer de Bouw-, woon- en huishoudbeurs houden. De beurs wordt gehouden van 28 april - 1 mei in het @Live entertainment Center (voorheen Flamboyant park), deelt Wierash Gangaram Panday, hoofdcoördinator van de beurs mee.
 
Intussen hebben bedrijven in bouw-, woon en huishoudsector hun ondernemersskills maximaal benut en geïnvesteerd in nieuwe producten en diensten, welke zij heel graag zullen presenteren op de beurs. Daarnaast zijn er ook heel wat verkavelings- en woningbouwprojecten waarover de gemeenschap geïnformeerd wenst te worden.

Alternatieve bouwmethodes en bouwmaterialen ontwikkelingen zich ook in rap tempo, meent Gangaram Panday. De overheid heeft ook aangegeven de registraties voor grondaanvragen en woningbouwprojecten wat meer aandacht te geven vanaf dit jaar. Genoeg ontwikkelingen voor de organisatie om weer eens alle informatie met elkaar te delen op één locatie tijdens de 10e editie van de Bouw-, woon- en huishoudbeurs.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May