IBSAE levert Action Learning MBA studenten af
26 Dec 2022, 22:43
foto
Directeur Robby Rijssel (links) met de afgestudeerden Action Learning MBA. Van l-r: Simona Boldewijn, Anushka Abdoelrahman, Madelon
Bab en Santos Soman.


De International Business School Americas Europe (IBSAE) heeft zes Action Learning MBA studenten afgeleverd. Zij ontvingen hun diploma donderdag. Anushka Abdoelrahman is cum laude afgestudeerd. Haar dissertatie thema is Afstandsonderwijs en E-learning voor het Lager Beroeps Onderwijs. Zij heeft een situatieanalyse gemaakt over de gereedheid van het Lager Beroeps Onderwijs voor het aanbieden van afstandsonderwijs en E-learning in geheel Suriname, met de nadruk op het binnenland.

De studenten hebben ondanks de Covid pandemie en alles wat daarmee samenging, de Action Learning MBA succesvol afgerond, meldt de opleiding. De IBSAE verzorgt reeds 10 jaar in Suriname het action learning MBA studieprogramma samen met haar partner de Business School Nederland. Abdoelrahman is de 3e student van IBSAE die deze eervolle vermelding heeft ontvangen. Eerder hebben Ralf Verwey en Ruth Mongroo de eer gehad.

IBSAE directeur Robby Rijssel heeft naast zijn felicitatieboodschap ook een terugblik gedaan. Volgens hem gaat de organisatie momenteel door een moeilijke transitie periode. Voor 2023 zullen de nodige aanpassingen plaatsvinden in haar studieaanbod. Voor IBSAE staat kwaliteit en resultaatgerichtheid centraal in het aanbod, benadrukt Rijssel.

Voorafgaand aan de diploma-uitreiking ontvingen 20 studenten van de opleiding Management in de zorg hun deelcertificaten. Ook mochten 5 studenten hun Associate Degree certificaat in ontvangst nemen. De verwachtingen zijn dat deze groep in 2023 de opleiding volledig zal afronden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May