Senioren krijgen extra aandacht van NDP met kerst
25 Dec 2022, 08:46
foto
NDP-voorzitter Desi Bouterse in gesprek met een genodigde. (Foto: NDP)


De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft gemeend om dit jaar kerstfeest op een speciale manier te vieren. Vrijdag hebben de voorzitter van de partij Desi Bouterse, zijn echtgenote Ingrid Bouterse-Waldring en het bestuur van de NDP een onvergetelijke avond gehad met ongeveer 400 bigisma's, onder wie een grote groep 'stonfutu's'. Het geheel werd luister bijgezet met zang, optredens en gepaste muziek, meldt de paarse partij.

Binnen een vrij kort tijdsbestek hebben de afdelingsvoorzitters de lijst van genodigden samengesteld. Logistiek was het niet mogelijk om meer dan 400 bigisma’s de verdiende aandacht te geven en heeft de NDP gemeend om de districten die niet aanwezig konden zijn, op een andere manier te bereiken. De NDP heeft de komende periode enkele activiteiten gepland in de overige districten.

De NDP als de grootste sociale partij hoopt in tijd nog meer van haar dya dya leden te bereiken met een dergelijke viering en rekent op uw begrip. Suriname verkeert momenteel in een sociaal economische malaise, waarbij de doorsnee Surinamer niet in staat is kerst op een waardige manier te vieren met het gezin. De NDP heeft gemeend om de aanwezigen bij vertrek een kerstpakket aan te bieden.

De NDP kijkt terug op een geslaagde kerstviering en houdt op 29 december op gepaste wijze haar jaarafsluiting in het partijcentrum.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May