Autobestuurder overleden na aanrijding
02 Dec, 13:27
foto


Autobestuurder Sheik Panchoe (33) is donderdag na een aanrijding met een andere personenauto aan de Van ’t Hogerhuysstraat in het ziekenhuis komen te overlijden. De veroorzaker Xaviera A. blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs en is na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering gesteld. Onder politie bewaking ligt zij voor medische behandeling in het ziekenhuis.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks 01.00 uur in de ochtend een melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s. Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een Toyota Vitz die door Panchoe werd bestuurd en een Toyota Mark X die in tegenover gestelde richting reed. De automobilist Panchoe kwam vanuit de richting van het stadscentrum en de Toyota Mark X kwam vanuit de richting van Latour. Op een gegeven moment kwamen deze twee voertuigen door tot nog toe onbekende reden ter hoogte van de brug van de Saramaccadoorsteeg met elkaar in botsing.

Zowel Panchoe als de andere automobilist Xaviera A. en haar mede inzittende R.D. raakten gewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen alwaar Panchoe enkele uren daarna het leven heeft gelaten. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het O.M. door de politie ter obductie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 30 January
Sunday 29 January
Saturday 28 January