Online-nascholingen voor huisartsen en doktersassistenten
20 Oct 2022, 10:47
foto


Het online-nascholingsplatform van Prelum is beschikbaar voor Surinaamse huisartsen en doktersassistenten die hun kennis up-to-date willen houden. Dit platform, CHI Scholing, komt beschikbaar door samenwerking tussen Hisuri, Stichting Amigoal, Prelum en Neo-Software.

CHI Scholing is in Suriname mogelijk gemaakt door Stichting Amigoal en lokaal gefaciliteerd door Stichting Cohisur. Het biedt huisartsen en doktersassistenten geaccrediteerde en deskundige nascholingen gericht op de huisartsgeneeskundige zorg in zijn volle breedte, schrijft Cohisur in een persbericht.

Het up-to-date houden van kennis is belangrijk ,omdat de huisartsgeneeskunde de spil is in de gezondheidszorg voor alle Surinamers. Er is ook aandacht voor preventie- en leefstijl programma’s die belangrijk zijn in het voorkomen van aandoeningen en het versterken van mentale gezondheid.

Cohisur geeft aan dat alle aangeboden nascholingen zijn goedgekeurd en erkend door het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid; dit draagt eraan bij dat huisartsen hun medische registratie kunnen continueren.

Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May