Sewdien heropent ressortkantoor Brokopondo
19 Oct 2022, 00:37
foto
Hoofdkapitein Henry Kaffe op de tractor. Minister Parmanand Sewdien van LVV biedt hem de helpende hand. Brokopondo heeft twee tractoren gekregen voor de agrarische sector. (Foto's: LVV)


Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft het ressortkantoor te Brokopondocentrum dinsdag heropen. Kavish Dhanes is benoemd tot ressortleider. Er zijn ook twee nieuwe tractoren overhandigd aan de gemeenschap van Brokopondo via de districtscommissaris Ludwig Mendelzoon aan hoofdkapitein Henry Kaffe.

Deze tractoren zijn afkomstig uit een schenking van transportmiddelen, landbouwmachines en -attributen door de Volksrepubliek China.

Met deze stap wordt volgens Kaffe een nieuw impuls gegeven aan de agrarische ontwikkeling in Brokopondo. Hij ondersteunt het agrarisch beleid van de regering volledig en geeft aan dat volgens planning binnen 5 jaren Brokopondo volledig veranderd zal worden in een agrarisch district.

Minister Parmanand Sewdien van LVV te Brokopondo. Naast hem (rechts), dc Ludwig Mendelzoon.
Links ressortleider Kavish Dhanes.

De hoofdkapitein geeft aan dat de gemeenschap van Brokopondo erg blij is met de geste van LVV en rekent op meer ondersteuning in de vorm van trainingen en voorlichting in de komende periode.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May