Huize Ashiana en Esther Stichting dringen aan op lotsverbetering
22 Jul 2022, 04:48
foto
Eugène Daniël, secretaris van Huize Ashiana en Esther Stichting.


De bonden bij Huize Ashiana en Esther Stichting wachten op een uitnodiging van het Onderhandelingsorgaan van de overheid onder leiding van Maurits Hassankhan. De bonden willen verbetering van hun rechtspositie zegt Eugène Daniël, secretaris van de bonden aan Starnieuws.

"We weten ook dat het land zich nu in een moeilijke politieke situatie bevindt en we houden rekening daarmee", zegt Daniël. Bij eerdere gesprekken met minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, kregen de bonden te horen om zaken weer te actualiseren over de toelagen en andere rechtspositionele zaken. Dit hebben de bonden reeds teruggestuurd voor het Onderhandelingsorgaan. Daarom willen de bonden zo snel mogelijk worden uitgenodigd voor een gesprek om zaken te finaliseren.

"Het geduld van de personeelsleden van de bonden, is op. Het personeel wil lotsverbetering", zegt Daniël. Wanneer het te lang duurt, zal het personeel niet in toom gehouden kunnen worden. Er zijn ook achterstanden in bevordering van bepaalde personeelsleden. De bonden dringen aan op snelle beslissingen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May