55-jarige man overleden bij verkeersongeval Para
20 Jul 2022, 13:28
foto


Ramoedit Roepchand (55) is gistermiddag overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een verkeersongeval ter hoogte van de Bijlhoutweg in het district Para. Bij aankomst van de politie op de locatie van het verkeersongeval, troffen de agenten een grijs gelakte voertuig gedeeltelijk in de langs de weg lopende trens aan.

Roepchand was niet aanspreekbaar en is met de hulp van een omstander uit het voertuig gehaald. De bijrijder, de dochter van Roepchand, is voor medische hulp afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het onderzoek is gebleken dat Roepchand en zijn dochter over de Indira Gandhiweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van Zanderij en gingen richting Paramaribo. Volgens de afdeling Public Relations van de Politie heeft Roepchand vermoedelijk met een hoge snelheid gereden, waardoor de auto eerst tegen een billboard botste en terecht kwam aan de rechterzijde van de weg, waardoor het voertuig in de trens is beland.

De dochter verklaarde dat zij sliep in de auto toen zij op gegeven moment een harde klap hoorde en merkte dat zij en haar vader in de trens waren beland. Het stoffelijk overschot van Roepchand is afgestaan aan de nabestaanden voor de uitvaart.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May