Chauffeur garage Ashruf omgekomen bij verkeersongeval
05 Jul, 13:15
foto


In Nickerie is vanmorgen een chauffeur van garage Ashruf om het leven gekomen. Een tractorbestuurder ontdekte het voertuig dat in een kanaal voorbij Adron lag. De auto lag met zijn kop in het water en de wielen waren aan de oppervlakte te zien.

Bij aankomst van politie en brandweer, sprongen vier brandweerlieden in het water om te zoeken naar slachtoffers. In het voertuig zat er maar een persoon. Er is geprobeerd de man te reanimeren, echter zonder succes. Een verpleegkundige die was aangerukt, stelde vast dat de man levenloos was.

Omstanders herkenden het voertuig en zeiden dat de chauffeur twee mensen te SouthDrain had afgezet en op de terugweg was naar Paramaribo. Garage Ashruf werd in kennis gesteld van het voertuig. Het bedrijf bevestigde dat het voertuig een taxirit heeft gereden naar Nickerie. Het vermoeden bestaat dat de autobestuurder de controle over de besturing van het voertuig heeft verloren, waarbij de auto over de kop is gegaan en in het kanaal langs de weg naar Europolder is terecht gekomen.

De chauffeur van dit voertuig is vanmorgen in het kanaal langs de weg naar Europolder terechtgekomen. Hij heeft het ongeval niet overleefd.

De melding bij de brandweer kwam omstreeks half negen vanmorgen binnen. Het is niet duidelijk hoe lang het voertuig in het kanaal heeft gelegen. Het lijk van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Wednesday 17 August
Tuesday 16 August
Monday 15 August