Verdachte ontkent moord op politieagent
02 Jun 2022, 01:23
foto


Raynel van der B. ontkent dat hij de onderinspecteur van politie, Payton Tosari (30) om het leven heeft gebracht. Hij verklaart dat een andere man dat heeft gedaan, maar kan geen gegevens van hem geven. Hij is in verzekering gesteld.

Tosari werd dinsdagavond dood aangetroffen in de kofferbak van zijn auto. De politieman was dinsdag door de familie als vermist opgegeven. Het levenloze lichaam lag in de kofferbak.

Het dienstwapen van de politieman is achterhaald. Het Openbaar Ministerie heeft obductie gelast om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen.

Politiewoordvoerder Milton Bisschop deelt mee dat het onderzoek in volle gang is. Personen worden omstandig verhoord bij proces-verbaal. Er wordt eveneens onderzoek verricht op het wapen. Niet wordt uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Tosari had maandagmorgen zijn woning verlaten, waarna elk spoor van hem ontbrak. Hij was telefonisch ook niet bereikbaar. Sinds de aangifte van vermissing, was de politie intensief bezig met het onderzoek.

Het voertuig van de politieagent is dinsdagavond onbeheerd aangetroffen in de Trombonestraat, het verzorgingsgebied van politie Kwatta. De auto, die potdicht was, is ontdekt bij een in aanbouw zijnde pand.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May