Politiebericht over dodelijke aanrijding motorfietser
28 Mar 2022, 15:54
foto


Motorfietser Rayen Tremour (35) is zaterdag aan de Martin Luther King- (MLK) weg overleden nadat hij frontaal in botsing kwam met een personenauto.

De politie van het bureau Domburg trof de zwaar gewonde motorfietser op het rijwielpad aan die geen teken van leven meer vertoonde. Zijn motorfiets werd enkele meters verwijderd op de oostelijke berm aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam van Tremour in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen, meldt de politie Public Relations.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de motorfietser over de MLK-weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paramaribo en ging naar Paranam. De autobestuurder S.A. en zijn mede- inzittende A.K. reden in de tegenovergestelde richting. Op een gegeven moment maakte de autobestuurder een inhaalmanoeuvre en kwam daarbij op de rijhelft van de motorfietser, met voor Tremour het noodlottige gevolg. Na de botsing belandde de auto enkele meters verwijderd van de mast in de goot.

Zowel de automobilist als zijn bijrijder hebben letsels opgelopen en waren niet aanspreekbaar. Met de ambulance werden zij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May