Slecht weer: President ziet af van werkbezoek binnenland
20 Mar 2022, 14:52
foto


President Chan Santokhi heeft afgezien van zijn werkbezoek aan het binnenland. Door de weersomstandigheden in het binnenland is het vliegen sterk afgeraden, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Het staatshoofd zou vandaag om 14:00 uur vertrekken vanuit het vliegveld te Zorg en Hoop naar het binnenland. Het betrof een oriëntatiebezoek aan burgers in de gebieden getroffen door wateroverlast. Het staatshoofd zou onder andere de gebieden Pusugrunu, Asidonhopo en Langatabiki aandoen. De weersomstandigheden laten dit echter niet toe.

Het slechte weer is een van de uitdagingen waarmee de regering kampt bij de aanpak van het probleem van wateroverlast in het binnenland. De zending van hulpgoederen gaat echter gestadig verder, daar deze via de waterwegen geschied. Hoewel de boten wat vertraging kunnen ervaren, wil de regering de bevolking een hart onder de riem steken en aangeven dat de goederen onderweg zijn. De president zal het bezoek, afhankelijk van de situatie, op een nader te bepalen datum voortzetten.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May