Piqué na verhoor in verzekering gesteld
03 Mar 2022, 14:29
foto
Siebrano Piqué is in verzekering gesteld .


Activist Siebrano Piqué is in verzekering gesteld vandaag. Hij moest zich vanmorgen aanmelden bij de afdeling Kapitale Delicten. Na verhoor is hij ingesloten. Hij is in verzekering gesteld voor belediging van het staatshoofd.

Piqué heeft de vorige week in een live video heel wat scheldwoorden en verwensingen geuit naar president Chan Santokhi. Later heeft hij op zijn Facebook pagina zijn verontschuldiging aangeboden voor de ongepaste termen die hij heeft gebezigd.

De activist zei dat hij tot thuis bij de president is gereden om zijn gal te spugen, maar hij was niet thuis. Op grond van deze uitspraken moest hij zich aanmelden bij de politie.

Chanderdew R. (35) heeft in een video die op Facebook viraal gaat, uitgelegd dat mensen in Nickerie diep teleurgesteld zijn in de regering. De VHP heeft zoveel beloofd, maar niks is waargemaakt. Landbouwers kunnen geen chemicaliën en mest kopen, zo duur is alles geworden. Hij is zaterdag in verzekering gesteld omdat hij het staatshoofd zou hebben beledigd. Hij zou vandaag voorgeleid worden. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May