Beeldmateriaal KFC roof in rechtszaal vertoond
24 Feb 2022, 04:46
foto


Uit camerabeelden die woensdag in de rechtszaal zijn vertoond, blijkt dat Dervinio D. tijdens de beroving bij KFC Lala Rookhweg aan het werk was. Hij heeft twee mannen gezien die op zijn werkplaats SRD 75.000 hebben gestolen.

Dervinio D. is bekend met de beroving. Naar zijn zeggen is een van de rovers Donovan S. Bij de planning van de snode daad waren Donovan S. en Wendel B. ook aanwezig. Donovan S. heeft met klem ontkend dat hij in het restaurant is gegaan voor de beroving. Hij ziet zichzelf niet op de beelden.

Donovan S., Dervinio D., Isaiah S. en Wendel B. worden verdacht van de beroving bij KFC. Donovan S. is laatst aangehouden, waardoor zijn zaak woensdag in behandeling is genomen gelijktijdig met de uitgestelde zaken van Dervinio D., Isaiah S. en Wendel B. Officier van justitie Mirella van Dijk heeft de gelegenheid van rechter Maureen Dayala gehad om de zaak van Donovan S. voor te dragen. Donovan S. heeft Shefani Amirkhan als advocaat. Wendel B. krijgt rechtsbijstand van advocaar Therese Roos en Dervinio D. van Maureen Nibte.
 
Twee criminelen stalen bijna SRD 75.000 van KFC. Zij overrompelden de manager om het geld weg te nemen. Het was op dat moment sluitingstijd van het restaurant. Een van de indringers was gewapend met een vuurwapen. Samen met zijn kompaan had hij de plaats aangedaan op een bromfiets.
 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May