Finabank biedt Mastercard Euro aan
14 Feb 2022, 13:36
foto
Het Finabank team Mastercard presenteert de Mastercard die nu aan de klanten van de bank wordt aangeboden.


Finabank biedt de Mastercard Euro als enige financiële instelling in Suriname aan. "Met de Mastercard bieden wij u nog meer betaalgemak aan in zowel Suriname als in het buitenland. Wij hebben voor elk budget een Mastercard beschikbaar met eencreditcard ruimte vanaf 500 euro", deelt Finabank mee.

De bank is bijzonder verheugd en trots op deze unieke samenwerking met Mastercard. Met deze samenwerking worden meer digitale betalingsmogelijkheden geboden en wordt de huidige portfolio van creditcards verder uitgebreid. Naast de Mastercard wordt ook de VISA creditcard in US-dollar aangeboden.

De Mastercard is ook geschikt voor studerende kinderen in Europa; de kaart kan in Suriname worden aangezuiverd en alle aankopen kunnen online overzichtelijk worden bijgehouden. Met de Mastercard kan er ook contactloos worden betaald en de kaart is beveiligd met een eigen persoonlijke pincode.

Mastercard is wereldwijd een van de grootste betalings- en technologiebedrijven en met hun expertise in het beheren en ondersteunen van wereldwijde betaaloplossingen kunnen wij onze klanten een nieuwe veilige betaaloptie bieden, voor zowel fysieke als online transacties, benadrukt Finabank.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May