Ontzield lichaam verdronken man geborgen
05 Feb 2022, 12:41
foto


Het ontzielde lichaam van Amietkoemar Kasi (37) is vanmorgen geborgen door de familie. Het ontzielde lichaam is door het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat enkele vissers nabij de sluis bij het crematieoord te Uitkijk waren om te vissen. Kasi hielp de vissers om visnetten te zetten. Hij liep op een gegeven moment op een betonnen beschoeiing die aan de sluis is bevestigd. Terwijl hij daarop liep en zich keerde, struikelde hij. Kasi kwam in het water terecht en verdween in de diepte.

Er werd gelijk een zoektocht op touw gezet door de politie in samenwerking met de brandweer, zonder enig resultaat. De politie kreeg vandaag omstreeks 8.25 uur de melding, van de hoofdbewaker van het bacovebedrijf te Jarikaba, dat het ontzielde lichaam van Kasi is geborgen door de familie die de zoekactie had voortgezet. .

De politie die ter plaatse was voor onderzoek, schakelde de arts in, die de dood vaststelde. Het lijk vertoont geen teken van misdrijf, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May