Moeder bevalt van gezonde baby in Kirpalani Superstore
02 Feb 2022, 18:46
foto
Medewerkers van Kirpalani Superstore schermen de vrouw die aan het bevallen is af. In een mum van tijd is de baby verwelkomd. (Foto: PR-afdeling Kirpalani)


Medewerkers en klanten raken niet uitgesproken over een geheel onverwachte geboorte van een baby in Kirpalani Superstore vandaag, 2/2/22. Sista Ajeremi was met haar zus voor haar laatste baby inkopen in de winkelzaak. De baby was uitgerekend voor 18 februari. Bij het afrekenen bij de kassa, voelde ze ineens wat pijn. De security guard en collega’s zagen dat en hebben haar gelijk naar de zitbank gebracht. Ze merkten meteen dat ze gereed was om te bevallen.

De vrouw kreeg vruchtwaterlozing. Het personeel en ook de omstanders hebben kordaat opgetreden. De plek werd gelijk afgeschermd, en alles wat nodig was ter beschikking gesteld zoals baddoeken en lakens. In een mum van tijd heeft de baby haar entree gemaakt op de wereld.

Gelijk na de geboorte van de baby, is de ambulance, tien minuten nadat er gebeld was, gearriveerd voor de verdere assistentie. Moeder en baby zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere observatie. Beiden maken het uitstekend en zijn gezond en wel.

Volgens sommige gelovigen begint deze maand februari, met een nieuwe Maan in Aquarius Waterman die de energie van een nieuw begin en verandering inluidt, en een dag later ervaren we wat sommigen de eerste van de laatste drie 222 dagen van de eeuw noemen, die plaatsvinden op 2 februari 2022, 20 februari 2022 en 22 februari 2022, heeft de PR-afdeling van Kirpalani uitgerekend. In de numerologie wordt de 222-reeks getallen vaak Engel nummer genoemd. Sommige numerologen geloven dat nummer twee de betekenis van een gemakkelijk leven, soepel en goed partnerschap brengt. Kirpalani heeft de ouders bij dit heuglijk feit, een cadeaubon geschonken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May