Na bijna 2 jaar: GOL hervat route Belém-Paramaribo
11 Jan, 19:04
foto
Zondag is een toestel de Braziliaanse vliegmaatschappij op Zanderij aangekomen, na een onderbreking van bijna 2 jaar.


Na een onderbreking van meer dan een jaar heeft de Braziliaanse vliegmaatschappij GOL zijn vluchten naar Suriname zondag hervat. De carrier die al sinds 2015 de route Belém-Paramaribo onderhoudt, was door de Covid-19-pandemie genoodzaakt zijn vluchten in maart 2020 te stoppen.

De route is van groot belang voor de hele noordelijke Braziliaanse regio vanaf Belém, zegt de maatschappij in een persbericht. "Er is een intense stroom tussen deze regio en Suriname dat grenst aan de deelstaten  Pará en Amapá." Klanten kunnen nu gebruik maken van de wekelijkse rechtstreekse vlucht op zondag vanuit Belém."

GOL heeft ook zijn terugkeer naar twee andere Zuid-Amerikaanse landen aangekondigd. Het begint in het tweede kwartaal - op 9 april -weer te vliegen naar Paraguay (Asunción). Een maand later - op 5 mei - wordt de bestemming Bolivia (Santa Cruz de La Sierra) toegevoegd.

"In dit proces van geleidelijke en bewuste hervatting van zijn internationale activiteiten is GOL al teruggekeerd naar Uruguay, Mexico, de Dominicaanse Republiek en Argentinië. We zijn erg blij om onze klanten uit Belém en uit heel Pará opnieuw een comfortabele, snelle en veilig naar Suriname, een land dat bekend staat om zijn cultuur, architectuur en natuur", aldus Luiz Teixeira, Tex, Commercial Manager International Markets van GOL.

Advertenties