Postzender van drugs in mopé in de kraag gevat
23 Dec 2021, 21:04
foto


Yegnei M. (31) is op zijn woonadres te Menkendam door Narcotica rechercheurs aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding Wet Verdovende Middelen. Deze verdachte zag kans om ongeveer vijf maanden terug 72 gram cocaïne die was verwerkt in gestoofde mopé te posten bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Bij de aanhouding verklaarde de drugverdachte dat hij zijn identiteitskaart kwijt was, aangezien deze uit zijn voertuig was gestolen. Verder gaf hij aan dat hij van deze diefstal aangifte heeft gedaan op het politiebureau Latour. Bij verificatie bleek de verdachte nimmer aangifte te hebben gedaan. Het onderzoek wees uit dat Yegnei M. niet met zijn identiteitskaart, maar met zijn rijbewijs de doos had gepost.

De identiteitskaart die zogenaamd was gestolen, werd achteraf door buurtbewoners aan hem bezorgd. De drugverdachte Yegnei M. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie opgesloten, meldt de afdeling Public Relations.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May