4.5 jaar cel voor tien diefstallen
15 Dec 2021, 07:39
foto


Kantonrechter Duncan Nanhoe heeft Lesley B. dinsdag 4.5 jaar gevangenisstraf, conform de eis van het Openbaar Ministerie, opgelegd. Lesley B. stal op tien locaties goederen.  

De man ontkent de diefstallen maar de rechter heeft hem schuldig geacht. Lesley B. stal een auto van ene S.B. en voerde daarmee de strafbare feiten uit.

Tijdens het vooronderzoek legde hij een volmondige bekentenis af. Op de zitting kwam hij terug op die verklaring. Hij zei dat S.B. steelt en meerdere malen per jaar wordt aangehouden. Lesley B. heeft tot twee keer straffen van acht jaar uitgezeten.

De door hem gestolen goederen zijn een auto, televisietoestellen, lampen, microwave, elektronische apparaten en keukengerei in de periode van mei tot en met juli. “Ik steel niet meer”, luidde de verklaring van Lesley B. Hij stal de auto van S.B. vanwege het feit dat de man hem niet had betaald. S.B. zette uiteen hoe Lesley B. hem heeft benadeeld. “Hij is geen mens. Ik heb hem ontvangen als een zoon. Ik wil geen vrienden hebben in het leven.”
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May