Motorrijder overlijdt na botsing met asfalteringsmachine
10 Dec 2021, 16:43
foto


Urwien Dalfour (62) is donderdagavond, na te zijn ingereden op een freesmachine nabij de kruising van de Martin Luther King- en de Dageraadweg overleden. Bij aankomst van de politie van Livorno ter plekke zat het voorwiel van de motorfiets vast in de Freesmachine, waarbij het verkeersslachtoffer voorover hing tegen het zwaar materieel. Het ambulancepersoneel dat eveneens snel ter plekke was, constateerde dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de motorrijder vast.

Onderzoek wees uit dat de motorrijder over het rijwielpad reed. Hij kwam vanuit de richting van Latour en ging in de richting van Houttuin. Ter hoogte van een supermarkt moet hij de freesmachine die defect was geraakt tijdens asfalteringswerkzaamheden en die op het rijwielpad stond geparkeerd, laat hebben opgemerkt. Hij moet daarbij krachtig hebben afgeremd, maar toch zijn ingereden op het zwaar materieel, met het voor hem noodlottige gevolg.

Beide voertuigen zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Dalfour ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May