Krasnapolsky wordt 4-sterren Radisson Hotel Paramaribo
02 Dec 2021, 02:51
foto


Hotel Krasnapolsky zal omgedoopt worden in 'Radisson Hotel Paramaribo'. Radisson Hotel Paramaribo wordt een full service 4-sterren hotel. Er is reeds een aanvang gemaakt met de renovatie in september 2021. De renovatie zal voor de samenleving zichtbaar zijn vanaf januari 2022. De opening is gepland voor het tweede kwartaal 2023 en het investeringsplan is gebaseerd op een begroting van US$ 8 miljoen. De capaciteit van het hotel zal worden vergroot van 84 kamers naar 126 kamers inclusief 7 suites, ingericht conform internationale standaarden.

Kersten heeft een licentieovereenkomst gesloten met de Radisson Hotel Group (RHG), een van 's werelds grootste hotelketens met 8 hotelmerken, en meer dan 1.500 hotels in 120 landen. Er werken meer dan 100.000 personen voor de RHG. Kersten is de licentieovereenkomst aangegaan met RHG, waarbij het merk 'Radisson' gebruikt mag worden in ruil voor een vergoeding, laat het bedrijf weten. Kersten blijft 100% eigenaar en is ook verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het hotel.

De licentieovereenkomst biedt Kersten onder andere de volgende voordelen:
- Toegang tot RHG’s marketing- en andere moderne hotel programma’s.
- Wereldwijd kunnen klanten via het Radisson reserveringssysteem kamers boeken en zeker zijn van een goede en moderne accommodatie en service. Ook in Suriname.
- Aansluiting bij het 'Radisson Rewards' beloningsprogramma dat goede loyaliteitsvoordelen biedt aan gasten, reisagenten en zakenpartners.

Hotel Krasnapolsky, dochteronderneming van de Kersten Groep, is opgericht in 1973 en het gebouw is bijkans 50 jaren oud. Het hotel moet meegaan met de tijd en zal worden gemoderniseerd conform de hedendaagse behoeften en internationale normen en standaarden. Met het oog hierop, voert Kersten een herstructureringsprogramma uit. Een grondige renovatie en upgrading van het hotel maakt ook deel hiervan uit.
Advertenties