Oom vrijgesproken van seksueel misbruik nichtjes
13 Nov 2021, 00:56
foto


Het bewijs is deze week niet geleverd dat Biswamitre D. zijn nichtjes van toen 9 en 13 jaar, seksueel heeft misbruikt. Hij is vrijgesproken. Advocaat Radjesh Bhoewar zegt aan Starnieuws dat de meisjes bezwarende verklaringen hebben afgelegd, maar de verdachte is op zijn standpunt gebleven dat hij hen niet heeft misbruikt.

Biswamitre D., die op een eerdere zitting in vrijheid is gesteld, weet niet waarom de meisjes hem bezwaren. De minderjarigen zeggen dat hun oom een medicijn gaf om te drinken. Nadat zij gedronken hadden, vielen zij in slaap. Op die momenten zou het misbruik hebben plaatsgevonden. Voor Bhoewar is het onbegrijpelijk dat de meisjes in hun slaap wisten wat met hen is gebeurd. Dat de meisjes verklaarden dat hun oom hen achteraf op de hoogte stelde van het misbruik, wordt door de advocaat betwijfeld. 

In een andere verklaring zeiden de meisjes dat de man hen soft gaf om te drinken. Daarna vielen zij in slaap. Bhoewar betoogde dat de minderjarigen steeds met een nieuwe verklaring zijn gekomen. Er was vier jaar celstraf gerekwireerd tegen de verdachte.
 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May