In memoriam: Dennis de Keyzer
13 Nov 2021, 08:28
foto


Suriname neemt afscheid van een gedreven, inspirerende trainer en changer Dennis de Keyzer. Geschokt waren we toen wij het bericht kregen dat op maandag 8 november onze zeer gewaardeerde professionele collega en vriend er niet meer was. Vol ongeloof probeerden wij dit bericht te verwerken. Wie is Dennis geweest? Wat is zijn bijdrage geweest in de development van ons land en organisatie?

Dennis is docent geweest bij de International Businessschool Americas Europe  (IBSAE) waar hij zijn kennis en ervaringen deelde met de MBA-studenten over Strategie en strategisch management. Hij gaf ook zijn krachten als docent bij de opleiding Management in de Zorg (MDZ). Dennis was een vriend en collega bij het Kennis en Expertisecentrum Suriname. Specialist op het gebied van change management en Strategie. Hij beheerste het Adkar change model, het systeemdenken in een organisatie en het Boldrige model. Dennis deed alles eraan om zijn kennis en kunde over deze thema’s op gepassioneerde wijze over te dragen aan personen en organisaties.

Ongetwijfeld is een hoogtepunt in Dennis de Keyzer’s carrière zijn presentatie over het systeemdenken tijdens het seminar 'Leadership in a day', met de Nederlandse management en leiderschaps guru Ben Tiggelaar, op 13 oktober 2017 in Torarica.

In het programma KEStalk was Dennis één van onze vaste panelleden, 'de educator'. Op sublieme wijze wist hij de luisteraar en televisiekijker te overtuigen van zijn zienswijze. Een geduchte debater waar collega’s rekening mee moesten houden. Zijn visie over het land als lerende organisatie gaf een geheel andere kijk op de ontwikkeling van Suriname.

In Dennis  de Keyzer verliezen we niet alleen een ter zake deskundige, de professional, motivator, inspirator, maar ook een geweldige collega en mati. Dennis, bedankt voor jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het leadership en management vak en de Surinaamse organisaties.

Robby Rijssel &
Humphrey Bendt

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May