BNETS verhoogt tarief gastgebruik ATM met 100%
29 Oct 2021, 01:36
foto


Banking Network Suriname N.V. (BNETS) zal vanaf 15 november SRD 5 in rekening brengen voor geldopname bij een ATM van een andere bank dan waar de klant rekeninghouder is of bij een Cashpoint. De kosten zijn met 100% verhoogd, van SRD 2.50 naar SRD 5.00.

Het optimaal beheren van dit interbancaire netwerk gaat gepaard met het onderhoud van een veilige en robuuste IT-infrastructuur. Deze infrastructuur waarborgt de veiligheid, efficiency en betrouwbaarheid van het betalingsverkeer aan de samenleving. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn gebaseerd op US$-bedragen. Na de devaluatie van de SRD zijn de kosten in SRD aanzienlijk gestegen, zegt het bedrijf.

BNETS deelt mee dat een verhoging van de kosten van een contante geldopname, zo lang mogelijk is uitgesteld. Het bedrijf ontkomt er niet aan de verhoging van deze kosten aan de pinpasgebruiker door te belasten. Voor de exacte kosten van een contante geldopname bij een ATM van de bank waar de klant rekeninghouder is, wordt gevraagd de berichtgeving van de banken te volgen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May