U-20 Transvaal wint met 4-1 van Santos
07 Aug 2011, 11:30
De U-20 ploeg van Transvaal. (Foto: RSP)

In het U-20 landelijk toernooi van de Surinaamse Voetbal Bond heeft Transvaal de ploeg van Santos verslagen met 4-1. Reeds bij de eerste aanval van Transvaal in de eerste minuut, zaterdag, was het Jannai Gonsalves J. Da Ponte die zijn team op een 1-0 voorsprong bracht. Transvaal bleef druk uitoefenen op zijn tegenstander en Dimitrie Apai scoorde in de zevende minuut doelpunt nummer 2 voor Transvaal.

De jonge spelers van Transvaal waren niet meer te stuiten. In de twaalfde minuut was het weer raak. Jannai Gonsalves J. Da Ponte scoorde zijn tweede doelpunt voor Transvaal. De ruststand ging in met 3-0.

De tweede helft was nauwelijks vijf minuten oud of Firgill Bruno van Transvaal noteerde doelpunt nummer 4. De wedstrijd kreeg na de vierde treffer een andere wending. Santos probeerde nu in de aanval te gaan, hetgeen gedeeltelijk lukte. Pas in de 81e minuut van de wedstrijd scoorde Santos een tegendoelpunt. Het was de speler Alvaro Reingoud die de eer voor Santos redde. De wedstrijd eindigde in 4-1 overwinning voor Transvaal.

De andere uitslagen van de kwartfinale van het U-20 landelijk toernooi van de SVB zijn: AS Highwaystar-Leo Victor 0-4, OSV-Botopasi 4-4, na reguliere speeltijd. De wedstrijd werd verlengd, maar de stand bleef ongewijzigd. Na strafschoppen won OSV met 10-9.