Brandweerbond goed gestemd na overleg met minister
29 Sep 2021, 16:40
foto


Het bestuur van de bond bij het Korps Brandweer Suriname is goed gestemd na een gesprek vandaag met minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi. Wendel Oosterwolde, interim-voorzitter van de brandweerbond, geeft aan dat alle knelpunten op tafel zijn gelegd waarbij de minister heeft aangegeven dat die zo spoedig zal worden aangepakt.

Oosterwolde zegt dat de Amoksi heeft beaamd dat het bedrag van voedingstoelage reeds lang is achterhaald. Over de medische zorg is aangegeven dat die zal worden aangepakt. De commissie die belast is met de medische zorg, heeft de nodige informatie gegeven in welk stadium deze kwestie nu is. “Wij blijven in de gaten houden en zullen de feedback krijgen hoe het verder zal zijn”, zegt Oosterwolde.

De bondsleden waren maandag gegaan naar het regeringsgebouw voor een gesprek met vicepresident Ronnie Brunswijk. Daar heeft Brunswijk hen niet ontvangen vanwege het feit dat hij in een regeringstop zat. De brandweerbond is wel ontvangen door Amoksi waarbij hij was uitgenodigd voor vandaag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May