President ontvangt beademingsapparaat van Lions Club Kwatta
29 Aug 2021, 08:37
foto
President Chan Santokhi bekijkt het beademingsapparaat dat geschonken is door Lions Club Kwatta. Clubpresident Soeresh Narain doet de symbolische overhandiging. (Foto: CDS)


President Chan Santokhi heeft zaterdag een beademingsapparaat in ontvangst genomen van de Lions Club Kwatta. Clubpresident Soeresh Narain laat optekenen dat het om een heel modern apparaat gaat, dat heel wat zaken reguleert. “Ook medicatie kan toegediend worden via zo een apparaat. Het is ruim 20.000 euro waard”.

De president is ingenomen met de geste die hij op zijn kabinet in ontvangst nam. De zorgsector maakt moeilijke tijden mee vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. De medische utiliteit zal spoedig ingezet worden waar er een tekort is aan apparatuur. Via het ministerie van Volksgezondheid zal één van de ziekenhuizen het beademingsapparaat krijgen, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Deze serviceclubs maken deel uit Lions International.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May