Bronto Somohardjo: Missie om PL' ers terug te halen
23 Aug 2021, 04:41
foto
Pertjajah Luhur heeft zaterdag een vergadering gehouden in Nickerie. Er zijn districts- en ressortraadsleden geïnstalleerd.


De voorzitter van Pertjajah Luhur (PL) heeft in Nickerie zaterdag districts- en ressortbestuursleden geïnstalleerd. Met deze nieuwe ingeslagen weg is het startsein gegeven tot het installeren en herinstalleren van kernen. Partijtopper, Bronto Somohardjo zegt dat het een missie is PL te herstellen en alle leden die weg zijn gegaan terug naar ‘huis’ te halen. 

De partijvoorzitter zei dat samen met de kernen de districts- en ressortbestuursleden moeten zorgen voor de verdere ontwikkeling van het totale district vanuit de partij ideologische basis. Dit moet uiteindelijk resulteren in een algehele  ontwikkeling van Suriname.

Bronto Somohardjo meent dat PL bij de vorige verkiezing goed was voor zes zetels. De partij heeft het aantal niet gehaald, omdat veel PL'ers misleid zijn geworden. “We zien nu een trend dat velen die gedesillusioneerd waren, terug naar huis willen zonder dat wij dat hoeven te vragen zoals een andere politieke partij dat doet en wij begeleiden het traject 'terug-naar-huis' vol met enthousiasme en zorgvuldigheid.”

In de marge van de installatie onderstreepte voorzitter Somohardjo nog eens het sociale karakter van de PL en de kracht die daaruit voortspruit als te zijn dé volkspartij. Om het contact te behouden en te vergroten, zijn de volkswinkels ook ingericht als informatiecentra, waar iedereen er voor allerhande info terecht is, onderstreept hij.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May