Buschauffeur veroordeeld voor seks met meisje
19 Aug 2021, 01:23
foto


Nunes J. (39) verdwijnt voor vijf jaar achter de tralies voor het seksueel misbruiken van een veertienjarig meisje. Rechter Danielle Karamatali heeft woensdag het strafvoorstel van officier van justitie Reshmi Rathipal overgenomen.

De buschauffeur nam het meisje, dat was weggelopen van huis na te zijn aangesproken door haar vader, mee. Hij hield haar drie dagen in zijn woning. Zij sliepen op hetzelfde bed en kregen seks met elkaar. Nunes J. verklaarde dat hij geen seks heeft gehad met het meisje, terwijl zij consistent aangeeft dat de man drie keer seksuele omgang met haar heeft gehad. Hij zei pas een huis te hebben gehuurd waarbij er slechts één bed was. De man vertelde dat hij de minderjarige naar haar leeftijd had gevraagd en ook of zij een vriend heeft. Hij kreeg als antwoord van haar dat zij zeventien jaar is.

De rechter motiveerde in haar vonnis dat de verdachte slechts geïnteresseerd was in de leeftijd en vriend van het slachtoffer, maar heeft nagelaten te vragen waar het kind woont, over haar ouders en wat de reden is dat zij niet naar huis wilde. In haar motivering nam zij ook mee dat Nunes J. niet eens de naam van het meisje kende. Advocaat Shefani Amirkhan vroeg een mildere straf voor de man die het meisje in huis had genomen. Zij pleitte dat hij seks met het slachtoffer steeds heeft ontkend. Tien jaar terug was Nunes J. al veroordeeld voor een zedenmisdrijf.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May