Cocaïne onderschept in buizen lege containers
03 Aug, 15:39
foto


Drugscriminelen proberen steeds nieuwe methoden te vinden om drugs het land uit te voeren. Gisteravond is in 16 lege containers op de Jules Sedney Haven cocaïne aangetroffen. Er waren buizen bevestigd in de containers waarin de cocaïne verstopt was.

De politie heeft stuk voor stuk de buizen doorgesneden. In elke buis is er cocaïne gevonden, ongeveer 1 tot 2 kg. Het onderzoek is nog gaande. De ontdekking is gedaan door een gemengd team.

Op 22 juli werd meer dan 230 kg cocaïne onderschept bij een verschepingsbedrijf. Het spul was verborgen tussen geschaafd hout. Daar is de chauffeur die het hout vervoerd had ingesloten.

Intussen meldt de politie Public Relations dat de douane recherche maandag op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex is gestuit op drugs. De cocaïne zat verborgen in 64 deurvergrendelingsstaven van containers. Elke containers is voorzien van vier vergrendelingsstaven.

De staven zijn door de douane recherche, in samenwerking met narcotica rechercheurs en de brandweerlieden, los gegooid en in beslag genomen. Het is nog niet bekend om hoeveel cocaïne het gaat. In deze zaak zijn er nog geen aanhoudingen verricht.
Advertenties