Man ingesloten voor twee inbraken
12 Jul 2021, 18:54
foto


Recidivist I.M. (61) is door de politie van Nickerie kort na een inbraak opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 10 juli een inbraak te hebben gepleegd op een afdeling van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Tijdens het onderzoek bleek hij betrokken te zijn bij nog een inbraak.

De verdachte verschafte zich toegang tot het gebouw door enkele shutters te lichten. Hij heeft echter niets kunnen stelen, maar heeft vermoedelijk op zoek naar geld enkele laden kasten vernield. Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden I.M., die een bekende van de politie blijkt te zijn, herkend. Na zijn aanhouding werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Terwijl het onderzoek werd voortgezet, deed F.A. die op 9 juli aangifte van inbraak in zijn woning had gedaan, het politiebureau aan. In de politiewacht herkende deze aangever een tas die bij de inbraak uit zijn woning zou zijn weggenomen, als de zijne. Op grond hiervan wordt I.M. eveneens verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de woninginbraak bij de aangever F.A..

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de recidivist I.M. door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May