Republic Bank introduceert Republic E-pay
07 Jul 2021, 04:42
foto


Republic Bank heeft haar nieuwste E-Commerce product geïntroduceerd. Republic E-Pay stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten via internet aan te bieden aan zowel de lokale, als de internationale markt. Er is hier niet speciaal een website voor nodig. Dit product is daarom een gemakkelijke oplossing om de online aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren, en haar klantenkring te vergroten zegt de bank.

Lokale en internationale klanten kunnen betalen met hun VISA of MasterCard credit card bij elk bedrijf die Republic E-Pay heeft. Volgens de bank betekent dit voor bedrijven niet alleen toegang tot een veel grotere markt, maar ook 24 uur per dag toegang voor hun klanten en lagere bedrijfskosten. Een ander voordeel van Republic E-Pay is dat de kaartgegevens worden niet opgeslagen of vastgelegd in een systeem. Dit biedt veiligheid aan de kaarthouder.

´E-Commerce´ is afgeleid van ´Electronic Commerce´, het online kopen en verkopen van diensten en producten, met of zonder een webshop, licht de Republic Bank toe in een persbericht.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May