Allerlei (8)
05 Jul 2021, 08:36
foto


Nog steeds gezeur over lockdown en avondklok
Ze werken niet en moeten geschrapt worden? Chauffeurs negeren de verkeersregels, vrachtwagenchauffeurs negeren de aangegeven asdruk, fabrieksuitlaatsystemen worden gemanipuleerd, dus de rijbewijs-examenboekjes werken niet en moeten in de vuilnisbak? Voorheen werkten  lockdown en avondklok wel en waarom nu niet: juist ja, vanwege anarchie net als bij het voorgaande.

Waarom hebben Australië, Namibië, Portugal, Java en Bali pas a-la-minute wederom een lockdown ingesteld? Elkeen met een normaal werkend verstand weet het antwoord.

Covid-19 Vaccinatie Ja of Nee
Ik geef geen advies. Op 25-06-2021 hoorde ik een activist, die af en toe dronken achter een autostuur plaatsneemt,  zeggen dat zij wacht op het regeringsbeleid alvorens ‘Ja’ of ‘Nee’ te besluiten. Alleen lichtgelovigen klampen zich vast aan deze prietpraat.

Te Koop: vaccinatiebewijzen
Tot mijn schrik zag ik op het nieuws dat er een levendige handel in valse vaccinatiebewijzen is in Rusland vanwege het feit dat de bevolking haar president en ‘zijn’ vaccin niet vertrouwt.  Nauwelijks hiervan bekomen hoor ik dat er in ons land ook zo een handel zou zijn ontstaan. Ik geloof dit natuurlijk NIET; onze eigen mensen, ook nog uit het zorgsysteem, hiermee bezig? Het onderzoek zal de waarheid hopelijk blootleggen.

Niet alleen commentaar ook complimenten
In de maand mei 2021 was er een invaller-presentator, een dame, in een bekend tv-avondprogramma. Topics lagen op de ouderwetse manier, papier, op tafel, geen geklier met een smartphone en ik denk dat de gasten niet het gevoel hadden als beklaagde aan te zitten. Mijn complimenten aan deze invaller.

Skowtu wagi in de prak
Op 28-06-2021; de zoveelste. In feite moet een bonafide particulier de algehele herkeuring van dit motorrijtuig  uitvoeren. Ik zou graag de algehele herkeuring door de politie van een total loss motorrijtuig willen gadeslaan.

Wederom dank
Mijn dank alweer aan het zorgpersoneel en alle vrijwilligers. Jullie doen je uiterste best, maar jammer genoeg ben ik toch  enkele kennissen kwijt door Covid-19. O ja, zorgpersoneel als jullie staken of protesteren, gaan jullie de straat niet op want zo meteen worden jullie omvergereden; de ambulances zijn hard nodig om Covid-19 patiënten op te halen en niet jullie. 

T.Sanches
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May