NDP ondersteunt vaccinatiecampagne met Sinopharm-vaccin
26 Jun 2021, 16:38
foto


De Nationale Democratische Partij (NDP) zal donderdag 1 juli mensen in Ocer vaccineren met Sinopharm-vaccin uit China. Men kan zich ook vaccineren via de drive thru. NDP-topper Melvin Bouva zegt in gesprek met Starnieuws dat de partij ook haar bijdrage wil leveren aan de vaccinatiecampagne. Hij merkt op dat - zoals in De Nationale Assemblee ook aangegeven - de strijd tegen Covid-19 een nationale zaak is.

Bouva antwoordt op een vraag dat de vaccinatie geheel in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid plaatsvindt. De vaccins worden ook ter beschikking gesteld door het ministerie. China heeft Suriname 100.000 doses vaccins geschonken. Het Assembleelid merkt op dat vaccineren een van de manier is om je te beschermen tegen het coronavirus. Hij vindt dat de tegenstellingen in de samenleving moeten worden weggemaakt.

Met de ondersteuning van de vaccinatiecampagne geeft de NDP een signaal en toont aan dat ze geen tegenstander is van het vaccineren. De uitdagingen om Covid te beheersen zijn groot. Het is een verstandige keuze om zich te laten vaccineren om jezelf en je omgeving te beschermen. Bouva hoopt dat mensen zich massaal komen vaccineren. De regering heeft ook niet op alles een antwoord. Het is belangrijk dat alle deskundig kader wordt betrokken bij de strijd tegen Covid-19.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April