God schept en een vader verwekt!
20 Jun 2021, 14:55
foto


Er zijn vaders die hun rol perfect vervullen. Zij weten hun rol met gemak te vervullen. Vaak zijn ze direct betrokken bij het opvoeden. Sommige zijn genoodzaakt vanuit een afstand hun best te doen om hun vaderschap te tonen.

Er zijn papa’s die hun rol moeizaam vervullen. Vaak onder ingewikkelde omstandigheden. Maar zij doen hun uiterste best om hun kinderen de beste opvoeding te geven. Ongeacht van dichtbij of op een afstand, zij zijn bereid alles op te geven.

Er zijn vaders die verhinderd of gehinderd worden hun rol te vervullen. Vaders, die zich inspannen, ondanks de vele tegenslagen en uitdagingen. Maar er zijn kwaadaardigen die denken hen te kwetsen, door te trachten hen het recht van vader zijn te ontnemen. Dit terwijl kinderen ernaar snakken om vaderliefde te ervaren.

Geef uw kind de ruimte om daarvan te profiteren, want wij kunnen niet zien hoelang die voorziening zich zal gebieden. Het leven van niemand op Aarde, ook niet van de vader, zal eeuwig geschieden. Er zijn vaders die hebben gestreden om langer te blijven in het leven van hun kinderen, maar het universum besloot hen te laten vergaan. Een vader die zijn rol heeft verstaan, zal altijd voor zijn kroost klaarstaan!

Er zijn vaders die hun rol niet kunnen of weten te vervullen. De wereld typeert hen als vaders die slechts verwekken. Vaders de plicht ligt op onze schouders om onze verantwoordelijkheid te dragen. Om voor onze kinderen zorg te dragen. Wij dienen gesterkt te zijn, om alle obstakels die ons daarin belemmeren weg te werken. Laten wij ons blijven inzetten en eraan bijdragen dat onze kinderen op ons kunnen leunen en steunen. Het zijn onze waardevolste rijkdommen. God schept en een vader verwekt!

Wees een waardige vader! U zult in uw streven om het beste te geven dat u kan, mogelijk steken laten vallen. Blijf toch doorzetten. Focus niet op anderen, die denken het beter te weten en altijd wat hebben om over te zeuren. Het is jouw taak om de kinderen hun leven op te fleuren. Niet van mensen die steeds jouw gepleegde inspanningen afkeuren. Blijf je binnen jouw mogelijkheden inzetten om een basis te leggen, waardoor jou kroost kan genieten van een zeker en beter morgen.

Fariel Menso
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May