Vrouw en twee mannen ingerekend voor diefstal
24 May 2021, 16:50
foto


Interieurverzorgster Meljora S. is samen met Furgel V. en Randy O. aangehouden voor de beroving in het pand van een ondernemer op 30 maart. Uit de kluis is US$ 60 duizend, 20 duizend euro en sieraden ter waarde van ongeveer US$ 30.000 gestolen. Ook zijn flessen parfums gestolen. De recherche van Paramaribo heeft de verdachten de afgelopen week in verzekering gesteld.

Meljora S. heeft toegegeven dat zij de mannen informatie over haar werkplaats heeft gegeven. Furgel V. en Randy O. verklaren desondanks dat zij niets afweten van de beroving. Zij zijn op camerabeelden te zien. Het vermoeden bestaat dat de twee mannen samen met een derde persoon op 30 maart een beroving hebben gepleegd in het pand van de ondernemer te Uitvlugt.
 
De criminelen overrompelden de dienstvrouw die zich samen met twee minderjarige kinderen in het pand bevond. Daarbij knevelden zij de vrouw. Zij bonden de kluis met kledingstukken vast om die naar beneden te gooien. Het gaat om een hoogbouw pand waarbij de vrouw en de kinderen zich op de bovenverdieping bevonden.
 
Er werken twee interieurverzorgsters voor de benadeelde. Een van hen heeft de informatie aan de rovers gegeven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May