5 kandidatenlijsten voor Politiebond en Sportcentrale
22 May 2021, 12:43
foto


Vijf kandidatenlijsten zijn gisteren ingediend voor de bestuursverkiezing van het bestuur van de Surinaamse Politie Bond (SPB). De huidige voorzitter Raul Hellings stelt zich niet meer herkiesbaar. Secretaris Mielando Atompai leidt de kandidatenlijst van de 'vernieuwingsbeweging' waar Hellings ook deel van uitmaakt. Sergio Gentle die nu penningmeester is (eveneens van de vernieuwingsbeweging) is voorgedragen als voorzitter van de Sportcentrale.

De bestuursverkiezing wordt gehouden op 16 juli. De lijsttrekkers voor het bestuur van de SPB zijn naast Atompai, Steven Rozenblad, Jacobus Anantoewe, Sharveen Koelfat en Lothar Biervliet. Op dezelfde dag wordt ook het bestuur van de Sportcentrale gekozen. Daar zijn de lijsttrekkers naast Gentle, Regillio Kirton, Biervliet, Rozenblad en Anantoewe.

Tijdens de verkiezing van 2016 waren er zes kandidaat-besturen. De leden kozen voor het bestuur-Hellings. De verkiezing wordt, net als de vorige keer, geleid door Rudy Steinberg. Het bestuur-Hellings heeft vijf jaar de leiding van de SPB.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May