Politiebericht over dood echtpaar Lelydorperweg
21 May 2021, 16:35
foto


De politie Public Relations bevestigt de informatie over het echtpaar Sof dat uit het leven is gestapt. Johan Sof (79) en zijn wederhelft de 78-jarige Norma Sof-Glasser donderdag door een familielid dood aangetroffen op het woonadres aan de Lelydorperweg.

De politie van het bureau Lelydorp en leden van de afdeling Kapitale Delicten deden de plek aan voor onderzoek.Ter plaatse troffen de politieambtenaren het ontzielde lichaam van Johan Sof aan. Na een ingesteld onderzoek in de woning werd het lichaam van zijn wederhelft, dat geen levensteken vertoonde, in haar rolstoel aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood door verstikking vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het bejaard echtpaar reeds kenbaar had gemaakt levensmoe te zijn. Dat heeft vermoedelijk gemaakt dat de man zijn wederhelft om het leven heeft gebracht. Hierna sloeg de bejaarde man de hand aan zichzelf. Volgens de arts overleed hij door ophanging.
De ontzielde lichamen van het bejaarde echtpaar Sof-Glasser zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie voor begrafenis afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May