Ministerie EZ wordt vandaag ontsmet; Covid-gevallen
17 May 2021, 04:44
foto


Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische innovatie  (EZ) wordt vandaag ontsmet. Er zijn positieve Covid-gevallen bij het ministerie.

"In lijn met de protocollen voor overheidsinstanties dienen de personen die vorige week maandag en dinsdag hebben gewerkt, de nodige maatregelen in acht te nemen. Indien u symptomen vertoont van Covid, meteen contact opnemen met BOG en laten testen",  is de instructie aan het personeel.

De personen die op maandag 17 mei 2021 fysiek op kantoor moeten zijn zullen de werkzaamheden van huis uit moeten doen, gelet op de omstandigheid dat het gebouw niet toegankelijk zal zijn vanwege de ontsmettingswerkzaamheden. Er is een roulatieschema dat vanaf dinsdag weer van toepassing zal zijn.

Starnieuws verneemt dat medewerkers van EZ met Id-ul-Fitr op bezoek waren ergens, waar een persoon geïnfecteerd was, zonder dat dit toen bekend was. Bij de Manaus-variant, die de overhand heeft in Suriname, zijn de symptomen sneller merkbaar. Een van de geïnfecteerden heeft een naaste familielid besmet. Die moest zondag met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May