Stiefvader riskeert 6 jaar cel voor verkrachting 14-jarige
19 Mar 2021, 00:39
foto


Tegen Germaine H. (45) is donderdag zes jaar celstraf geëist voor het verkrachten van zijn veertienjarige stiefdochter. Hij zou bijna elke avond seksuele handelingen met het meisje hebben gepleegd.  

Het slachtoffer vertelde haar zus over het seksueel misbruik waarna hun moeder ook op de hoogte werd gesteld. Toen Germaine H. door de familie hiermee werd geconfronteerd, ontkende hij dat. Hij verliet het huis. Op de zitting verklaarde de man dat hij met instemming van het slachtoffer seks met haar heeft bedreven. Naar zijn verklaring riep het meisje hem voor seks. Hij kreeg van haar te horen dat zij bij een eventuele zwangerschap geen abortus zou plegen.

Germaine H. verklaarde dat hij haar begon te ontwijken toen hij erachter kwam dat zij ook seks had met zijn zoon. Hij zag toen in dat hij verkeerd bezig was. Rechter Maytrie Kuldip Singh zei tegen de man dat hij vanaf het eerste moment verkeerd was toen hij seks met zijn stiefdochter had. “U kunt niet van twee walletjes eten”, merkte zij op. De man had seks met het slachtoffer en haar moeder. “Beseft u dat u verkeerd heeft gehandeld?”, vroeg de rechter hem waarop hij bevestigend antwoord gaf.

Het slachtoffer ontkende dat zij seks met hem wilde. Zij was bang voor de man, omdat hij zei geen vrees te hebben  voor de politie. Bovendien zei hij een 'ogri man' te zijn. Zij had de gedachte van zelfmoord, maar zou dat niet uitvoeren. Zij vertelde dat haar stiefvader vrijpostige handelingen met haar heeft gepleegd. Een avond betrapte haar moeder Germaine H. in haar kamer. Hij zei toen dat hij in de kamer was om muskieten te doden. In deze zaak volgt op 20 mei pleidooi van advocaat Pamela Karg.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May