20e verkeersdode genoteerd
17 Mar 2021, 21:36
foto


De inzittende van een terreinwagen die zaterdag betrokken was bij een aanrijding aan de Catharina Sophiastraat nabij kilometer 66, is vandaag op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Het gaat om de 73-jarige Ewald Blankendal. Hij is de 20e verkeersdode voor dit jaar.
 

Bij de frontale botsing in Saramacca tussen twee voertuigen raakten vijf personen gewond. De politie meldde eerder dat een frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto had plaatsgevonden. In de terreinwagen die in de goot was beland, zaten de 73-jarige bijrijder Blankendal en de 35-jarige bestuurder.

Op de weg werd de personenauto met de bestuurder R.W. die in gezelschap was van de mede inzittenden R.N. en R.D. aangetroffen. Dit drietal was bij aankomst van de politie niet aanspreekbaar. Alle vijf personen werden met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide voertuigen over de Catharina Sophiastraat reden. De terreinwagen kwam uit het westen en reed naar het Oosten, terwijl R.W. vanuit de tegenovergestelde richting kwam. Ter hoogte van km 68 kwam de bestuurder van de personenauto door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de terreinwagen, met als gevolg de botsing.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May