Politie-informatie over omgekomen fietser
12 Mar 2021, 19:19
foto


Totaram Manhangoo (69), is vandaag na een aanrijding met een vrachtwagen met oplegger op de kruising van de Henry Fernandes- en de Kwattaweg overleden. De politie Public Relations meldt dat bij aankomst van de politieambtenaren op de locatie de fietser geen levensteken meer vertoonde.

Onderzoek wees uit dat zowel de fietser als de vrachtwagenbestuurder over de Kwattaweg reden, komende vanuit de richting van de Tweede Rijweg gaande richting de Derde Rijweg. Op een bepaald moment zouden beiden afslaan naar de Henry Fernandesweg. Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Henry Fernandesweg werd de fietser die langs de weg gesorteerd stond door het achterste gedeelte van de oplegger geraakt. De man viel van zijn fiets en werd overreden met voor hem het noodlottig gevolg. Een arts stelde formeel de dood vast.

De vrachtwagenbestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Het ontzielde lichaam van de fietser is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May