Unicef keurt 4 projecten voor kinderen goed
05 Mar, 22:32
foto
De regionale vertegenwoordiger van Unicef, Nicolas Pron, en minister Albert Ramdin overhandigen elkaar de getekende stukken. (Foto: CDS)


Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking en de regionale vertegenwoordiger van het VN-Kinderfonds (Unicef), Nicolas Pron, hebben het landenprogramma voor 2021 getekend. Dit gebeurde nadat hij zijn geloofsbrieven aanbod aan de minister. 

Het landenprogramma dat getekend is, behelst de uitvoering van een viertal projecten voor het Surinaamse kind voor een bedrag van US$ 950.000. Ramdin laat via de Communicatie Dienst Suriname optekenen dat het gaat om projecten over de zorg van kinderen en de uitdagingen waarvoor ze staan.

Ramdin is verheugd dat ondanks Covid-19, projecten zijn goedgekeurd in het belang van het kind waarbij de zorg een belangrijke rol speelt. In het kader van de pandemie zal via Unicef ook worden gelet op de mentale gezondheid van kinderen. De regionale vertegenwoordiger heeft Georgetown, Guyana als standplaats.

Advertenties

Friday 16 April
Thursday 15 April
Wednesday 14 April