Santokhi over Surfin: Er komt een nieuwe NV
26 Feb, 15:43
foto
President Chan Santokhi houdt een betoog in De Nationale Assemblee.


President Chan Santokhi heeft zojuist meegedeeld in De Nationale Assemblee dat New Surfin NV in feite nooit is opgericht omdat er procedurele fouten zijn gemaakt. Besloten is om een nieuwe NV op te richten. Dit is besloten binnen de coalitie en de regering. De Nationale Assemblee zal worden betrokken bij de oprichting van de nieuwe NV. Surfin is volgens de president nietig. Via de notaris wordt de oprichting ingetrokken. Aan de Kamer van Koophandel en Fabrieken is gevraagd om de NV uit het handelsregister te schrappen.

Volgens Santokhi zijn er a-nationale groepen die politiek bedrijven door grove leugens te verspreiden over New Surfin. Zij willen dat de regering niet succesvol is. De ministers werken met de beste intenties voor land en volk om fresh capital het land binnen te brengen. Zij hebben zich niet schuldig gemaakt aan onregelmatigheden. Santokhi heeft benadrukt dat binnen de regeringsraad erover gesproken is dat er een investeringsmaatschappij nodig is. "Alleen de naam New Surfin is niet genoemd". Tijdens deze opmerkingen van de president, was er veel tumult in de zaal.

De president benadrukte dat er groepen zijn die deze kwestie etnisch hebben bekeken. Dat vindt hij een kwalijke zaak. Deze groepen creëren onderlinge haat binnen de samenleving. Ze zetten groepen tegen elkaar op. Santokhi doet een dringend beroep om de eenheid te bewaren in het land. Hij wees naar hem en de vicepresident en de coalitie waarin personen van diverse etniciteiten met elkaar samenwerken.
Advertenties