Drie jaar celstraf voor seksueel misbruik meisje
16 Feb 2021, 01:44
foto


Schoolbuschauffeur Alexander O. (37) verdwijnt voor drie jaar achter de tralies voor het seksueel misbruiken van een twaalfjarig meisje. Rechter Maureen Dayala week maandag af van de strafeis van vier jaar van officier van justitie Shanta Mahadew.

Zij motiveerde dat het kind aan de man was toevertrouwd om haar naar school te vervoeren. Alexander O. geeft toe dat hij seks heeft gehad met het meisje hoewel hij een getrouwde man is. Hij is vader van drie kinderen, waarbij zijn vrouw tijdens zijn arrestatie zwanger was van een vierde kind. De man betuigde spijt voor zijn handelingen. 

Alexander O. is voor het eerst in aanraking gekomen met de politie en werkte mee aan het onderzoek. Zijn vrouw heeft hem intussen vergeven voor het overspel. Het slachtoffer raakte na het bedrijven van de seks zwanger van Alexander O., maar hij liet haar tabletten innemen om de zwangerschap tegen te gaan. Zij wist dat de man getrouwd is en kinderen heeft toen zij besloot met hem te seksen. Het meisje kreeg de eerste keer seks met hem op de achterste bank van zijn bus. Officier Mahadew zegt dat het slachtoffer in schooluniform gekleed ging toen de buschauffeur meerdere malen seks met haar heeft gehad. Zij keurde zijn handelingen af..
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May