Politie geeft identiteit doden verkeersongeval M.R.Pierkhanweg
25 Dec 2020, 20:55
foto


Faizel Pinas (18), Serena Eduart (18) en Shedaina Mateda (14) zijn vanochtend vroeg omgekomen bij een verkeersongeval op de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Een andere inzittende is gewond geraakt en is naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling. De 20-jarige autobestuurder F.M. was beschonken en heeft geen rijbewijs. Hij kwam ervan af zonder noemenswaardige verwondingen. Hij had de plek van het verkeersongeval verlaten en heeft zich in dronken toestand aangemeld op het politiebureau te Santo Dorp.

De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen, terwijl de autobestuurder is ingesloten. De afdeling Public Relations van de politie meldt dat uit onderzoek is gebleken dat de autobestuurder over de Mohammed Rashied Pierkhanweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Magentakanaalweg en ging in de richting van Sunny Point. Ter hoogte van pandnummer 214 verloor de 20-jarige door zijn beschonken toestand de controle over de besturing van het voertuig. Hij ramde een schutting waarna het voertuig over de kop ging en in de langs de weg lopende goot belandde.

Eén van de dodelijke slachtoffers lag op de weg, een andere lag onder de auto in de goot, terwijl de derde was bekneld in de auto. Het vierde tiener slachtoffer met verwondingen werd ook op die plek aangetroffen, toen de politie arriveerde. De melding van het ongeval kwam omstreeks 02.05 uur binnen.
Advertenties