Nickerie viert 45 jaar Srefidensi op geëigende manier
25 Nov, 19:36
foto
De bikers geven een demonstratie voor het commissariaat in Nieuw Nickerie.


Het district Nickerie heeft op zijn geëigende manier de 45e jaardag van de Republiek Suriname herdacht. Behalve verschillende traditionele toespraken, viel vooral de defilé op. Een tazza band heeft de eenheden van de politie begeleid, terwijl een brassband de legereenheden heeft opgeluisterd.

De verschillende politie eenheden hebben een demonstratie weggegeven. Een pentjak silat demonstratie, een 'zundap' motorfietsen show en optreden van brassbands en tazza groepen, maakte ook deel uit van het feestprogramma in het rijstdistrict.

In verschillende wijken zijn er sportactiviteiten ontplooid waaronder voetbal, domino en troefcall in het mini centrum Zeedijk. Te Sidoredjo waren er dan weer volleybalwedstrijden en in Wageningen konden de burgers zich te goed doen aan voetbal.

Met inachtneming van de Covid-19-regels zijn er ook jubilarissen gehuldigd. Ook enkele echtparen die een gouden en/of diamanten huwelijk te vieren hadden, zijn gehuldigd. Kindertehuizen, bejaardentehuizen en kinderen met een beperking zijn bedacht met presentjes en een hapje en drankje.
Advertenties