Update dood 17-jarige: Geschoten met voorbedachte rade
16 Sep, 12:26
foto


Bisoendew S. (61) is in verzekering gesteld. Hij is ingesloten op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade de dood ten gevolge hebbende.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft de verdachte met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew S. Het slachtoffer is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. 

Volgens verklaring van Bisoendew S zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew S. en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties